Hedychium et-eller-annet

Denne blomstrer for første gang. Kjøpte den under navnet ‘Frilly White’. Et nettsøk ledet meg til å tro at det er en Hedychium thyrsiforme. En ting kan i hvert fall sies om slekten Hedychium, de er noe utenom det vanlige, alle sammen! De fleste dufter, også denne.

9 tanker på “Hedychium et-eller-annet

  1. Hei, da har jeg lagt til den nye bloggen din i lista mi! Morsomt og lærerikt å følge dine eksotiske vekster som denne over her. Og så hyggelig at du har en rose i header’en din.

    • Hei Vigdis! Så hyggelig at du fant veien til min nye blogg. Selv om jeg har vært ute av bloggosfæren en tid, har jeg likevel fulgt din blogg. Rosen i headeren er forresten en ‘New Dawn’. Jeg har et lite hemmelig kjærlighetsforhold til roser, men ikke si det høyt! 🙂

  2. Så utrolig hyggelig å se at du er i gang med bloggingen! Legger deg til igjen og gleder meg til nye innlegg, selv de med slanger…grøss..

  3. Takk, Marit og Snuffeldyret. Det er moro å blogge igjen. Har masse idéer i hodet. Dessuten kommer i det minste noen av bildene jeg tar til nytte. Det meste blir jo bare liggende på en eller annen disk. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s