Brugge & boggis

Min største og eldste Brugmansia holder regelmessige blomstershow året rundt. En purpurrød Bougainvillea bruker den som klatretre og sammen skaper de et fyrig fyrverkeri. Blir simpelthen blid når jeg ser på dem. Kveldsduften kan beskrives som om flere flasker tung parfyme har blitt knust på terrassen. 🙂
Ha en fin juleuke.

12 tanker på “Brugge & boggis

  1. Wow så lekker 🙂 Misunner deg muligheten til å ha dem utendørs hele året, slik at de kan vokse seg så store. Litt mer begrensninger her i gamlelandet og med sommre som den siste rekker de jo knapt å blomstre.

  2. Fantastisk blomstring, nesten som et fyrverkeri, skjønner godt at de lukter som et parfymeri.

    Fortsatt god førjulstid til deg!

  3. Wow, vilken blomstring!! Jag har helt givit upp trumpeterna. Detta var praktfullt. Hoppas bara inte doften blir så övervälmande, (=avundsjuk..)

  4. Det var virkelig en imponerende Brugge! Jeg kan godt forestille meg den tunge parfymeduften om kvelden, og det kan kanskje også bli i meste laget med DET store treet 🙂 Ønsker deg en fin juleuke!

  5. Mange takk for koselige kommentarer. Den står noen meter fra sitteplassen på terrassen, så vanligvis blir ikke duften overveldende. Men på helt vindstille kvelder hender det at man kan føle seg litt svimmel, ja…….. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s