Himmelsk

Skjønner ikke helt hva Portugals meteorologiske institutt tutler med. De har endret varslet. For så vidt ikke uvanlig. Men vi må være overbærende med meteorologene. Med Atlanteren som nabo kan alt skje! Vinden er nedjustert, og det er egentlig bra. Sprutregnet derimot, så jeg fram til. Nedbøren er nå flyttet til i ettermiddag, og langt fra så forrykende som først lovet. Enda er det noen timer til ettermiddagen. Mulig de endrer varslet enda en gang…?

Det har likevel falt 0,2 mm regn i morges. Ikke nok til å vanne hagen eller væte katten, men nok til å gjøre luften dampende fuktig. Det er helt vindstille og luften er fylt av vellukt fra aromatiske planter og tørst jord. Ved soloppgang lå disen mykt over landskapet. Når tidlig morgensol skinner gjennom den, skapes en himmelsk stemning. Men det varer ikke lenge. Sola skaper oppdrift, og disen stiger raskt opp til sine frender, skyene på himmelen. Kanskje de sammen kan lage regn? God søndag!

2 tanker på “Himmelsk

  1. Ja, du ble vel skuffet da kan jeg tenke meg 😉 Sånn erd et med metrologene her også, de endrer værvarselet flere ganger om dagen noen ganger. Men det er vel en fellesnevner at været er ustadig og endrer seg fort. Så vi får bære over med at de bommer rett som det er 🙂
    Ha en fin mandag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s